Wappu Run

Matkat ja sarjat

n. 0,6 km P/T 5 vuotta ja nuoremmat

n. 1,6 km P/T 15 vuotta ja nuoremmat

n. 10 km Pässijuoksu naiset ja miehet

n. 11 km Polkujuoksu naiset ja miehet 

Lähtö ja aikataulu

Yhteislähdöt. Paikka Fiskarsin Panimon aukio

  •  Kello 14:00 Pässijuoksu
  •  Kello 14:10 Polkujuoksu
  •  Kello 14:20 1,6 km lapset alle 15-vuotta
  •  Kello 14:20 0,6 km lapset 5-vuotta ja alle 

Lähtö ja maali

Kilpailukeskus sijaitsee Fiskarsin panimon piha-alueella Peltorivi 7, 10470 Fiskari. Maalilinjan jälkeen luovutetaan rintanumerot.

Osanottomaksut ja ilmoittautuminen

 

Ennakoon ilmoittautuminen

 

Ennakkoilmoittautuminen päättyy torstaina 26.4.2018 kello 18:00. 

Ennakkoilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.fiskarsvillagerun.fi 

Muista ilmoittautua ilmoittautumislinkin kautta jotta kilpailukeskusksessa tieto osallistumisesta! Osanottomaksu maksetaan tilille FI25 4055 0012 3650 82 (HIFK Friidrott rf). Viestikenttään osallistujan nimi ja sarja. Muistathan tulostaa kuitin mukaan kilpailupaikalle!

Juoksunumero ja ajanottozippi kilpailukeskuksesta maksukuittia vastaan. 

Yksittäisliput

Lapest 12 euroa

Aikuiset 22 euroa

Juoksijakortin omaavat saavat 2 euron alennuksen. Juoksijakortti tulee näyttää kilpailunumeroa haettaessa. Juoksijakortti on henkilökohtainen.

Perhelippu

Max 2 aikuista ja 2 lasta - 55 euroa, seuraavat lapset 8 euroa per osallistuja

Ryhmälippu

5 henkilöä - 100 euroa

10 henkilöä - 160 euroa

Ilmoittautua voi myös paikan päällä kilpailupäivänä kilpailukansliassa kello 13.30 asti.  Paikan päällä ilmoittautuvat maksavat käteisellä;

Lapset 15 euroa

Aikuiset 30 euroa

Mikäli lapsi alle 15-vuotta juoksee aikuisten reitin, ilmoittautuminen aikuisten sarjaan aikuisten osanottomaksulla.

Ilmoittautuessa kilapilija saa rintanumeron ja ajanottozipin, näitä on käytettävä kilpailussa. Rintanumeron ja ajanottozipin luovutus heti maaliin saapumisen jälkeen.

Fiskars Village run on mukana tukemassa Pässijuoksun osalta kyläyhteisölle tärkeän veturin kunnostushanketta, osallistumismaksun yhteydessä voi halutessaan tukea vapaavalintaisella summalla tätä kulttuurihistoriallisesti merkittävää hanketta. Lisää hankkeesta osoitteessa www.pelastetaanpassi.fi

 

Juoksureitti, juomapisteet sekä WC:t

Pässi-reitti ja lastenreitti kulkevat hiekkateitä. Reitit ovat profiililtaan tasaisia. Polkujuoksu kulkee alkumatkan samaa reittiä pässireitin kanssa, mutta kääntyy sitten polulle. Lopussa juostaan taas pätkä hiekkatietä. Polkujuokun profiilissa isoja korkeuseroja.

Reitti on merkitty nuolimerkein ja tienylityksissä on ohjaajat valvomassa, että ylityksen sujuvat turvallisesti. Kuitenkin Jokaisella osanottajalla on vastuu oman itsensä osalta liikennöidyillä teillä.

Juoksureitit selviävät oheisista kartoista.

Juomapiste maalissa ja lähimmät wc:t Fiskarsin torin laidassa noin 100 metriä kilpailukeskuksesta.

Palkinnot

  • Fiskars Village Run - mitalit osallistujille
  • Miesten ja naisten sarjoissa kolmelle ensimmäiselle tavarapalkinnot
  • Lasten sarjoissa pokaalit kolmelle ensimmäiselle, kaikki lapset palkitaan myös FISKARS tuotteilla

Miesten ja naisten pääsarja - Pässijuoksu, palkitaan normaalipalkintojen lisäksi siten, että voittajat saavat 100 euron rahalahjoituksen, toiseksi sijoittuvat 50 euron rahalahjoituksen ja kolmanneksi sijoittuvat 20 euron rahalahjoituksen.

AKTIA 1000 euron arvo-osuustili - Kaikkiin kolmeen vuoden 2018 Fiskars Village Run kilpailuihin osallistuneiden kesken arvotaan tämä mahtava palkinto Halloween Run -juoksun yhteydessä 3.11.2018.

Lisäksi on mahdollista ostaa arpoja, joilla voi voittaa mm. laadukkaita FISKARS-tuotteita sekä paikallisten yrittäjien tuotteita. Arvat maksavat 2 e/kpl.  Arpoja voi ostaa kanttiinista.

 

Pukeutuminen ja pesu

Pukeutumis- ja pesutilat sekä miehille ja naisille sijaitsevat Fiskarin koululla, noin 400 metrin päässä kilpailukeskuksesta. Kulku koululle tapahtuu lasten leikkipaikan takana olevan metallisillan kautta ja siitä vasemmalle viitoitusten mukaisesti. Koululle pääsee myös autolla.

Tulokset

Tulokset selviävät tulostaululta. Tulokset julkaistaan myös tapahtuman sivuilla 

www.fiskarsvillagerun.fi 

Kanttiini ja kilpailukanslia 

Kanttiini, josta saa juomia, makeisia, kahvia ja pikkusyötävää sijaitsee isossa teltassa kilpailukeskuksessa. Kilpailukanslia sijaitsee lähtöihin asti isossa teltassa kilpailualueella. 

Ensiapu

Ensiapu sijaitsee kilpailukeskuksessa. 

Muksula

Kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä sijaitsee lasten leikkipuisto, jossa ei ole valvontaa.

Muuta

Ilmoittautuessa kilpailija saa rintanumeron ja ajanottozipin, näitä on käytettävä kilpailussa. Rintanumeron ja ajanottozipin luovutus heti maaliin saapumisen jälkeen. 

Kilpailualueen lähellä on joen rannassa nurmikkoalueita, joissa kilpailua voi seurata ja vappua juhlistaa vaikkapa piknikin muodossa.

Ylioppilaslakkien, vappuhuiskien yms. käyttö niin juoksijoiden kuin yleisön joukossa sallittua ja suositeltavaakin ”Wapputunnelman” luomiseksi. 

Kilpailukeskuksessa ja sen läheisyydessä on useita torimyyntipaikkoja, taidemyymälöitä sekä  kahvi-, anniskelu- ja jäätelöpaikkoja avoinna.

Vapunviettoa voi jatkaa ruukissa juoksun jälkeen, sillä myymälöiden ja putiikkien lisäksi kylässä on mm. kaksi hotelliravintolaa, yksi pubi ja useita kahviloita.

Vapun aikoihin alueen lehtomainen luonto on kauneimmillaan. Juoksureitin varrella on useita kohtia, joissa valko- ja sinivuokot kukkivat runsaasti.

Tervetuloa kokemaan yksi ehkä Suomen kauneimmista juoksureiteistä ja kokemaan vappun aloitus ruukkimaisemissa!